dimarts

LA RÀDIO EN DIRECTE DES DE LA NOSTRA ESCOLA

El dia 14 d’octubre, l’escola FEDAC-Lleida, va  acollir a la sala Pare Coll del centre, l’emissió del magazine “El matí a Cope Lleida”. Aquest programa es va portar a terme gràcies a la col·laboració de l’IME i la Cope-Lleida amb l’activitat “La ràdio en directe” amb l’objectiu d’apropar el món de la ràdio als centres educatius.

L’alumnat va participar directament en el programa de ràdio d’aquell matí: com a locutors, com a tertulians o bé com a públic.
Així doncs, alumnes de diferents etapes del centre van explicar la seva visió del col·legi i els diferents projectes i activitats que es duen a terme.

Durant el programa, que va comptar amb les seccions habituals, com ara la tertúlia de polìtics, també vam poder gaudir de l’actuació en directe del grup de música Spring Riot que compta entre els seus integrants amb antics alumnes de l’escola FEDAC-Lleida.

El programa va cloure amb una entrevista a la nostra directora General, M. Cristina Rourera, que va reflexionar sobre la importància de la tasca educativa, l’acompanyament en la formació integral del nostre alumnat i la bona acollida que rep l’alumnat nouvingut a l’escola FEDAC-Lleida.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada